Spremišta

Potpuna zaštita

Spremište, odnosno paviljon pravi je izbor za sve koji žele sigurno spremiti automobil u zatvoren prostor, a istodobno dobiti i dodatni prostor za spremanje alata i ostalih predmeta. Spremište je elegantno i izrađeno od izdržljivih materijala koji će vam godinama pružati udobnost i zaštitu.

Osnova je čelična konstrukcija od pocinčanih profila koji se dimenzijama mogu prilagoditi i usidriti u površinu. Obod je od profiliranog lima, limenih perforiranih bočnih maski i drvenih letvi, a pritom možete odabrati sibirski ariš ili smreku. Vrata su aluminijska, stoga su iznimno izdržljiva i otporna, a krov može biti ravan ili od profiliranog lima.

Spremište je namijenjeno za spremanje različitog alata, bicikala, malih strojeva, igračaka i sl., a može biti i izvrstan prostor za druženje i provođenje slobodnog vremena. Uvjet za izvedbu prethodno su izgrađeni točkasti temelji ili betonska ploča na koje se zatim brzo i jednostavno sklapa i pričvršćuje cijelo spremište.

Osnovne prednosti:

  • izvrsna otpornost na vremenske utjecaje
  • velik izbor konačnih rješenja
  • vrhunska stabilnost i kvaliteta
  • nehrđajući materijali
  • izvedba „ključ u ruke“.

Profesionalan statički izračun nadstrešnice

Dodatno se možete odlučiti za pocinčanu izvedbu i praškasto odnosno vlažno bojenje kojim boju nadstrešnice možete potpuno prilagoditi postojećim bojama svoje kuće. 
Fizičku paletu boja donijet će vam naši prodavači na izmjeru, a možete je pregledati i u našem poduzeću. Web-paleta RAL boja dostupna je .OVDJE

(Pozor! Boje na zaslonu mogu biti drugačije zbog postavki monitora, stoga neka vam te boje služe samo kao nacrt!)

 

Galerija:

Primjeri nadstrešnica