Nadstrešnice po mjeri

Ostvarujemo sve vaše želje

Nadstrešnice po mjeri pravi su izbor za sve koji žele prilagoditi nadstrešnicu za automobil svojim željama ili imaju poteškoće s ograničenim prostorom odnosno zahtjevnim terenom. Naši stručnjaci poslušat će vaše želje i prema potrebi vas posjetiti kako biste mogli osmisliti optimalno rješenje i dizajn nadstrešnice.

Osnova je nadstrešnice čelična konstrukcija od pocinčanih profila, a dodatno možete naručiti praškasto bojenje i druge prilagodbe po mjeri. Možete odabrati neki od krovova iz naše široke palete te osmisliti rješenje koje će vam potpuno odgovarati.

Uvjet za izvedbu prethodno su izgrađeni točkasti temelji na koje se zatim brzo i jednostavno sklapa i pričvršćuje cijela nadstrešnica za automobil. Prije montaže izrađuje se statički izračun potrebnih temelja, a naši stručnjaci pripremit će vam i odgovarajuću skicu te prema potrebi osigurati i cjelokupnu izvedbu prema načelu „ključ u ruke“. Pri montaži osigurat ćemo i odgovarajuću odvodnju.

Glavne prednosti:

  • potpuno prilagođavanje vašim željama
  • pomoć i savjeti naših stručnjaka
  • vrhunska kvaliteta i izdržljivost
  • individualno prilagođeno rješenje
  • najviša razina kvalitete
  • izvedba „ključ u ruke“.

Profesionalan statički izračun nadstrešnice

Dodatno se možete odlučiti za pocinčanu izvedbu i praškasto odnosno vlažno bojenje kojim boju nadstrešnice možete potpuno prilagoditi postojećim bojama svoje kuće. 
Fizičku paletu boja donijet će vam naši prodavači na izmjeru, a možete je pregledati i u našem poduzeću. Web-paleta RAL boja dostupna je .OVDJE

(Pozor! Boje na zaslonu mogu biti drugačije zbog postavki monitora, stoga neka vam te boje služe samo kao nacrt!)

 

Galerija:

Primjeri nadstrešnica

 

Prije/poslije: