Konzolne nadstrešnice

Za jednostavno parkiranje

Konzolne nadstrešnice osiguravaju udobno i jednostavno parkiranje jer na prilaznoj strani nema stupova koji otežavaju pristup automobilom. Moguće su različite izvedbe za parkiranje jednog ili više automobila.

Osnova je nadstrešnice čelična konstrukcija od pocinčanih profila, a krov može biti od polikarbonatnih ploča, pokriven krovnim sendvič-panelom od profiliranog lima ili lijepljenog kaljenog stakla.

Uvjet za izvedbu prethodno su izgrađeni betonski temelji na koje se zatim brzo i jednostavno sklapa i pričvršćuje cijela nadstrešnica za automobil. Za izvedbu temelja treba strojno iskopati građevinsku jamu, a beton zbog opterećenja mora imati jaču željeznu armaturu. Pri kupnji konzolne nadstrešnice dobit ćete i sidra i sidrene limove. Prilikom montaže morate osigurati odgovarajuću odvodnju.

Glavne prednosti:

  • nema stupova na pristupnoj strani
  • elegantan dizajn i široka paleta rješenja
  • vrhunska kvaliteta i izdržljivost
  • izvrsna otpornost na vremenske utjecaje
  • kvalitetni nehrđajući materijali
  • izvedba „ključ u ruke“.

Profesionalan statički izračun nadstrešnice

Dodatno se možete odlučiti za pocinčanu izvedbu i praškasto odnosno vlažno bojenje kojim boju nadstrešnice možete potpuno prilagoditi postojećim bojama svoje kuće. 
Fizičku paletu boja donijet će vam naši prodavači na izmjeru, a možete je pregledati i u našem poduzeću. Web-paleta RAL boja dostupna je .OVDJE

(Pozor! Boje na zaslonu mogu biti drugačije zbog postavki monitora, stoga neka vam te boje služe samo kao nacrt!)

 

Galerija:

Primjeri nadstrešnica