Česta pitanja

5 najčešćih putanja koja nam postavljaju potencijalni kupci

Kakve su značajke nadstrešnica Armat?

Ono što tražimo i što pokušavamo postići je kvaliteta. Poslujemo s dugogodišnjim dobavljačima u koje imamo povjerenja i koji osiguravaju najkvalitetnije ulazne materijale. Njih kombiniramo s dugogodišnjim iskustvom u industriji čelika da bismo proizveli najkvalitetnije moguće proizvode koje pažljivo ugrađujemo. Rezultat je dug životni vijek proizvoda. Čelična konstrukcija naše nadstrešnice već je pocinčana i time zaštićena od korozije, a dodatno se štiti praškastim bojenjem koji joj pruža strukturno besprijekoran izgled i boju. Jednake su kvalitete i odabrani materijali i obrubi za krovove, koje nazivamo „šminkom“ za svoje nadstrešnice.

Sve naše nadstrešnice statički su provjerene u skladu s vremenskim uvjetima na lokaciji na kojoj se ugrađuju. Pritom su i jednostavne za održavanje.

 

Kakav je proces od izražavanja interesa do montaže nadstrešnice?

U slučaju da vam je naša ponuda zanimljiva i želite saznati više o nadstrešnici, možete rezervirati besplatan termin, a mi ćemo doći na vašu lokaciju. Na licu mjesta možemo vam dati dodatne savjete u vezi s izvedbom nadstrešnice te vam pokazati uzorke materijala.

U slučaju dogovora potpisujemo ugovor i krećemo na posao. Poslat ćemo vam nacrte za izvedbu temelja koje možete izvesti sa svojim izvođačem ili ih možemo pripremiti mi. Slijedi izmjera temelja, pri kojoj se precizno utvrđuju izvedene dimenzije, a zatim se nadstrešnica šalje na projektiranje i izradu. Nakon 12 do 15 tjedana od izmjere temelja slijedi montaža nadstrešnice.

 

Koje dokumente moram pribaviti za izgradnju nadstrešnice?

Potrebni dokumenti razlikuju se od općine do općine, zato je to najbolje provjeriti u upravnoj jedinici općine u kojoj se postavlja nadstrešnica. Obično treba najprije predati zahtjev za lokacijsku informaciju i pribaviti građevinsku dozvolu za jednostavni objekt, koja se dobiva po skraćenom postupku.

 

Imam specifičan ulaz uz kuću. Može li se prilagoditi izvedba?

Naravno, nadstrešnica se može prilagoditi dimenzijama vaše lokacije.

 

Nudite li i ograde?

Da, također nudimo dvorišne i balkonske ograde. Više o tome možete pročitati ovdje >>.